A Kia Motors a labdarúgó-Eb hivatalos támogatójaként 2016 tavaszán írt ki pályázatot 10 és 14 év közötti gyerekeknek. A pályázat nyertesei az Eb mérkőzésein vihetik pályára, és adhatják át a mérkőzések hivatalos labdáját. Több száz magyar pályázó közül választották ki a fiatalt, aki a keddi Ausztria-Magyarország mérkőzésen adhatta át a meccslabdát.

A nyertes Bunevácz Bence, 13 éves kaposvári focista, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia ifjú reménysége. Bence 6 éves kora óta focizik, ötszörös diákolimpiai megyei bajnok, egyesületi csapatával számtalan tornát nyert, ötször legjobb játékos, hatszor gólkirály lett. Álma, hogy tagja lehessen a magyar fociválogatottnak, és világszinten is ismert játékossá váljon.

A négyévente megrendezett bajnokság hivatalos támogatójaként a Kia összesen 447 autóból álló flottával gondoskodik a nemzeti válogatottak, a bírók, a rendezők, a küldöttek, valamint a VIP vendégek szállításáról a bajnokság időtartama alatt.

Az Európa-bajnokság hivatalos autóipari partnereként a Kia biztosítja a szervező bizottság részére a torna során használt járműveket. A flottát olyan modellek alkotják, mint a Sportage, az Optima, a Sorento, a Carens, a Soul, valamint a kizárólag Európában forgalmazott cee’d modellcsalád.