Szilveszter reggelén érkezett lakossági bejelentés a rendőrség ügyeletére arról, hogy Debrecen, Holló János utcán, a parkolóban feltörték Opel Corsa típusú gépkocsiját és egy kukát tettek a hátsó ülésre ? számol be a dehir.

A rendőrök nyomozása eredményre vezetett, otthonában elfogták azt a 14 éves fiút, aki a megalapozott gyanú szerint el akarta lopni a kocsit. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a fiút, aki beismerő vallomást tett.

Ollóval akart kocsit lopni a debreceni tini 1
Ollóval akart kocsit lopni a debreceni tini 2

Ollóval akart kocsit lopni a debreceni tini

Ollóval akart kocsit lopni a debreceni tini 5
Ollóval akart kocsit lopni a debreceni tini 6
Fotó megosztása:
Ollóval akart kocsit lopni a debreceni tini 7


Kiderült, hogy a fiú éjszaka a gépkocsi bal első ablakát betörte, majd a hátsó ülésre helyezett egy köztéri kukát. Ezt követően beült a kocsiba, amelyet átkutatott és egy ollóval megpróbálta beindítani gépjárművet, ami nem sikerült, azonban ennek következtében a gyújtáskapcsoló tönkrement. A 14 éves fiú ezután elhagyta a helyszínt.

A Debreceni Rendőrkapitányság a fiatalkorú ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást..

Biztosan nézett már hasonlót a videómegosztó oldalakon:

De lehet, hogy látta a Die Hard 3 című akciófilmet, amelyben az egyik főszereplő egy kést dugó a gyújtáskapcsolóba és úgy indít el egy Yugót: