Nálunk biztosan lecsapna a NAV, tiltott szerencsejáték szervezéséért, de Moldovában úgy tűnik nem gond, amit Victor Stefanica talált ki. A férfi vásárolt egy 1985-es Volkswagen Sciroccót és azt felújította. A kocsi új fényezést (Porsche Guards Red) és felniket (on Carline CM2), komoly hifit kapott, de átalakult a motor, a futómű és az utastér is.

Zseniális ötlet az autóeladásra 2 A Chisinauban lakó tulajdonos azonban úgy gondolta senki nem fizetné ki az autóért az általa várt 5000 eurót (kb 1,5 millió forint), ezért lottót, tombolát szervezett. 500 szelvényt készítetett és két hét alatt eladta darabját 10 euróért. Az új tulajdonos vasárnap veheti át a Sciroccoót, miközben Victor is bezsebelte a pénzt. A többieknek meg marad a majdnem lett egy felújított Sciroccóm gondolat.

Az itt is szerepelő második generációs Sciroccót 1981 és 1992 között gyártotta a Volkswagen. Csak benzinmotorral készült, de abból sokfélével, 1,3, 1,5, 1,6, 1,7 és 1,8 literes hengerűrtartalommal 4 és 5 fokozatú manuális, illetve 3 fokozatú automata sebességváltóval is elérhető volt. A legsportosabb variánsba a Golf GTi-ból is ismert 1,8-as 16 szelepes motor került 139 lóerős teljesítménnyel.