Az Egér úti csomópont előtt kedden 21 órakor mindkét oldalon lezárják a leálló- és a szélső forgalmi sávot, a korlátozásra szerdán 6 óráig kell számítani. Szerdán 21 órakor a befelé vezető oldalon az elválasztósáv melletti két sávot, a kifelé vezető irányban az elválasztósáv melletti sávot zárják le. 
Csütörtökön 6 órától szombat hajnali 1 óráig a befelé vezető oldalon az elválasztósáv melletti forgalmi sáv lesz lezárva. Pénteken az elválasztósáv burkolatának helyreállítási munkáit végzik.
Pénteken 21 órától várhatóan szombat hajnali 1 óráig az acélszerkezet beemelése miatt a kifelé vezető pálya leálló- és két forgalmi sávján nem lehet haladni, így a forgalom egy sávra szűkül. A munkafolyamatok során kétszer 10 percre megállítják a teljes forgalmat. Várhatóan hajnali 2 óra és 6 óra között a befelé vezető pályán végzik majd az acélszerkezet beépítését, így ebben az időintervallumban a forgalom szintén egy sávra szűkül. Ehhez kétszer 10 percre ezen az oldalon is megállítják a teljes forgalmat.