Hatvannégyen megsérültek, és hárman meghaltak abban a közlekedési balesetben, amelyben két busz ütközött frontálisan a dél-afrikai Johannesburgban. Az egyik, meg nem nevezett áldozat egy öthónapos terhes kismama volt, aki az egyik busz felső szintjén utazott az ütközés pillanatában.
A fiatalasszony édesapja a híreket hallva kétségbe esett, hiszen úgy tudta, hogy lánya is az egyik érintett járaton utazott. Mivel telefonon nem érte el lányát, elkezdett körbetelefonálni. Többek között egy rádióállomást is felhívott azzal, hogy segítsenek neki megtalálni a lányát. 
A hírszerkesztők azonban ekkor már ismerték az áldozatok nevét, így az apa tőlük tudta meg, hogy várandós lánya elhunyt.
A balesetben meghalt az egyik busz vezetője, továbbá egy nő, aki az egyik jármű alá szorult. Őt még élve húzták ki a roncs alól, ám később a kórházban életét vesztette.
A baleset a péntek reggeli csúcsforgalomban, Johannesburg egyik legforgalmasabb és legismertebb útján, a turisztikai szempontból is igen jelentős Jan Smuts sugárúton történt. A helyiek szerint az útszakaszon mindennapos a gyorshajtás, a buszok különösen szabálytalanok itt. 
Igazi úriember az, aki egy koccanás után ki sem száll megnézni, lett-e baja félmilliárdot érő autójának. Alább kattintva rögtön két ilyen úriemberrel is találkozhatsz.
 

 

A rádióból tudta meg, hogy elhunyt terhes lánya 2