Múlt csütörtökön egy ismert drogterjesztő helyszínt figyeltek meg miami rendőrök, amikor egy gyanús, fehér szedánra lettek figyelmesek. A sofőr kiszállt autójából, pénzt adott át egy nőnek, akitől cserébe egy kis zacskót kapott, majd tovább hajtott.
A gyanúsítottat néhány sarokkal később állították meg. Feltűnően zavartan viselkedett, és úgy tűnt, mint aki megpróbál elrejteni valamit az ajtózsebben. Amikor kocsijához lépett az intézkedő rendőr, a sofőr Christopher Heredia közrendőrként azonosította magát. A kérdésre, hogy szolgálatban van-e, dadogva, remegve felelte, hogy nem. Ezek után átkutatták járművét, amiben a korábban látott, kokaint tartalmazó zacskó mellett nyugtatókat és kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközöket találtak.
Az intézkedés közben a gyanúsított egyszer csak felkiáltott: “A kokaint nem magamnak vettem, hanem a feleségemnek.” Kollégái azt tanácsolták neki, inkább maradjon nagyon csendben, majd megbilincselték és kábítószer-kereskedelem, illetve birtoklás gyanújával letartóztatták.