A Vezess.hu korábban többször is beszámolt már a DC Design munkáiról. A neves indiai formatervező, Dilip Chhabria által vezetett stúdió elsősorban olcsó autókat tesz vizuálisan élvezetesebbé – jó példa erre az UFO-arcú Duster vagy az itt is látható Suzuki Maruti Swift.
Az orr-részt alaposan átépítik. A lökhárítóban nappali fények kapnak helyet, lecserélik és feketére fújják a hűtőrácsot. A hátsó traktus hasonlóan változik, a lecserélt lökhárítóba méretes légkivezetőt vágtak.
A beltérben látványos, de nem formabontó a dizájn, a piros-fehér színvilágtól eltekintve megőrizték a gyári állapotot, még a hifit sem cserélték le. A műszaki tartalom ugyancsak változatlan.
Űrhajó-tuning a Swifthez 1
Űrhajó-tuning a Swifthez 2

Űrhajó-tuning a Swifthez

Űrhajó-tuning a Swifthez

Űrhajó-tuning a Swifthez 7
Űrhajó-tuning a Swifthez 8
Űrhajó-tuning a Swifthez 9
Űrhajó-tuning a Swifthez 10
Fotó megosztása:
Űrhajó-tuning a Swifthez 11
Ennek fényében kissé meredeknek tűnik a csomag 265 ezer rúpiás (1,15 millió Ft) ára, ami a beszerelést igen, az adókat nem tartalmazza. Valójában ennél drágább egyébként az optikai kit, hiszen a DC Design 45 napra vállalja az átépítést, és addig valahogy csak közlekednie kell az embernek.
Akárhogy is, ez legyen az indiaiak gondja, a lelkes hazai tuningközösség meg merítsen ihletet Dilip Chhabria munkájából, ha van kedve.