Ha valakinek még bizonyíték kell arra, hogy a macskáknak kilenc életük van, íme: ez az egykor aranyos cicus Bart, akit egy héttel ezelőtt gázoltak el otthona közelében. Az állatorvos már nem tudta megmenteni, így gazdái megsiratták és eltemették.
Öt nappal később aztán nyávogva jelent meg a ház bejárata előtt, türelmetlenül kérve az ebédjét.
A meghökkent gazda, akinek szomszédja hívta fel a figyelmét a sírból visszatért macskára, a helyi menhelyre vitte el a megviselt állapotban lévő állatot, hogy segítsenek neki felépülni. Az állatorvosok szerint a macska súlyos fejsérülést szenvedett, eltört az állkapcsa, és az egyik szemét is elveszítette, ám minden bizonnyal túl fogja élni a megpróbáltatásokat.
Az egész tényleg úgy hangzik, mintha Stephen King hátborzongató könyvéből, a Kedvencek temetőjéből lépett volna elő a cica. Ebben az esetben viszont az autós helyében, aki megállás nélkül tovább hajtott a gázolás után, nagyon aggódnánk, és még messzebb költöznénk. 
Egy kisfiú abban a pillanatban született meg, amikor édesanyját halálra gázolta egy teherautó. A hihetetlen történet a képre kattintva olvasható.

Feltámadt a halálra gázolt cica 1