Márciusban mutatja be félelmetes újdonságát az Aston Martin, és bár egyelőre csak elképzeléseink vannak róla, azok több mint ígéretesek. 
A gyár hivatalosan egy rajzzal és egy kedvcsináló videóval harangozta be a két hónap múlva érkező Vantage GT3 típust, amely várhatóan egy több mint 600 lóerős V12-es motort kap majd, automatizált sebességváltóval.
Az autó a márka minden eleganciáját félre söpörve agresszív orrkialakítással és hatalmas hátsó szárnnyal szorítja magát az aszfalthoz; a gépházfedélen tátongó, hatalmas légbeömlő gátlástalanul szállítja a friss, hűs levegőt a motorhoz.
Brutális sportkupéval készült az Aston Martin 1
Hogy pontosan hogy fog kinézni az autó, azt a fenti kémfotókról is felmérhetjük: az első és a hátsó nyomtávot megnövelték, a széles abroncsokhoz jócskán kihúzták a kerékíveket. További konkrétumok nincsenek, de mivel a nagyobb teljesítmény csökkentett tömeg mellett érvényesül igazán, szénszálas kompozitból és alumíniumból készített karosszériára, minden hívságtól megfosztott utastérre, masszív versenyülésekre számítunk. A fékek karbon-kerámia darabok, az abroncsok vágott slickek lehetnek, a kormányzás ultra közvetlennek, a kipufogó pedig nagyon hangosnak ígérkezik.
A GT3 nem csak csúcsmodellje, de hattyúdala is lesz a V12 Vantage szériának; az alig néhány száz darabosra tippelt sorozattal elbúcsúzik a kilenc éve bevezetett modellcsalád. Utódja elsőként kaphatja meg az AMG-vel közösen fejlesztett motort.