Szerezz munkát, haver, nekem sincs lábam, mégis melózok! – ezzel a szöveggel rázta le az autója ablakán kopogtató hajléktalant egy bandafőnök Kelet-Harlemben. Kár volt olyan magasan hordania az orrát: később pont ez a kéregető vezette el hozzá a rendőröket.
A 37 éves Wayne Stewart (nyitóképünkön) közismert figura a New York-i alvilágban: egy évtizede egy lövöldözés következtében egyik lábát elvesztette, a másik lebénult. Ennek ellenére folytatta ígéretes bűnözői karrierjét. 
A minap is dolgozott: egy mozgássérültek számára átalakított bérautóban várta, hogy két társa végezzen egy melóval. A bandatagok éppen környékbeli stricikkel számoltak le, a lövöldözésben ketten megsérültek, egy harmadik ember meghalt (nyitóképünkön).
Stewart és társai meg is lógtak, ám a hajléktalan megjegyezte magának a beképzelt mozgássérültet, aki még autója különleges kezelőszerveit is megmutogatta neki, így pontos leírást tudott adni róla a helyszínelő rendőröknek. A térfigyelő kamerák felvételeit visszanézve aztán beazonosították a járművet és az autóbérlő szolgálatot, majd onnan könnyedén eljutottak Stewarthoz. 
A férfi tagadta, hogy részt vett volna a 2014 nyarán történt leszámolásban. Tárgyalása februárban folytatódik.
Megbírságoltak egy kar nélküli autóvezetőt, mert nem csatolta be a biztonsági övét. A bizarr történet a képre kattintva olvasható.