A rendőrség 2014. november 5-én 11 óra 45 perc és 12 óra 45 perc közötti időben az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 135+300-as kilométerszelvényben láthatósági, észlelhetőségi vizsgálatot hajt végre. Egy korábbi balesetet rekonstruálnak a szakemberek – közölte honlapján a rendőrség.

“Júliusi balesetről van szó, de ennél több információval nem szolgálhatok” – közölte megkeresésünkre Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Utánanéztünk vajon milyen baleset volt júliusban az M7-esen. Számos eset történt az autópályán akkor, de talán a police.hu ezen linkjén található lehetett az, tekintve, hogy az időpont és a lezárás helyszíne is stimmel.

“Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. július 12-én 11 óra 58 perc körüli időben az M7-es autópálya 135-ös kilométerszelvényében a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló, elsődleges adatok szerint egy járműszerelvény defektet kapott, a gumiabroncs az autópálya felszínére került. Az abroncsot egy arra haladó személygépjármű vezetője megpróbálta kikerülni, ezért az autót balra kormányozta, és a szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a személygépjármű vezetője megsérült.” – írta akkor a rendőrség honlapja.

A kedden zajló eljárás idejére a jobb pályatest teljes szélességében lezárják. A forgalmat a rendőrök a 135-ös kilométerszelvényben, a balatonlellei kihajtónál a 7-es számú főútra terelik. Az autópályára Balatonboglár belterületén lehet felhajtani.
Police.hu