Hacsak nem negatívot hívsz éppen elő, nincs, amit egy kis napsütés ne tudna még jobbá tenni. Éppen ezért fogott bele a kabriókra szakosodott Newport Convertible Engineeering (NCE) a Tesla Model S átalakításába: egy drága, divatos autót vászontetővel kínálni bombabiztos anyagi sikernek ígérkezik. Ráadásul a Tesla masszív padlólemezét ismerve aligha volt nehéz feladat a tetejétől megfosztani az autót, vélhetően anélkül is kellően merev a szerkezet, bár az átalakítás részleteiről nincsenek információink. 
Elkészült az elektromos luxuskabrió 1
Elkészült az elektromos luxuskabrió 2

Elkészült az elektromos luxuskabrió

Elkészült az elektromos luxuskabrió

Elkészült az elektromos luxuskabrió 5
Elkészült az elektromos luxuskabrió 6
Fotó megosztása:
Elkészült az elektromos luxuskabrió 7
Azt viszont tudjuk, hogy mennyiért alakítják át az autót: közel harmincezer dollárt kell kifizetnie annak, aki szeretné, ha villanyautójában a szellő simogatná arcát – persze a Model S hetvenezer dollárnál induló ára ebben még nincs benne. 
Komolyak a költségek, mi mégis hiába perkálnánk ki az árat: az NCE csupán száz darabos szériát tervez gyártani a Tesla kabrióból, és az egész szállítmányt viszik Kínába. Ez van. 
A Tesla Model S három kivitelben kapható. Az alapmodell 60 kWh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, villanymotorja 302 lóerős, hatótávolsága 330 km, a középső szint sarokszámai 85 kWh, 362 LE és 426 kilométer. Hatótávolságban ugyanezt tudja, viszont 416 lóerős a csúcsverzió, amely több mint 90 ezer dollárért 4,2 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.