David Beckham elesett, miután elveszítette uralmát motorkerékpárja felett Los Angelesben. A baleset csütörtökön történt a Sunset Boulevard egy forgalmas részén.

David Beckham motorral bukott 1
David Beckham motorral bukott 2

David Beckham motorral bukott

David Beckham motorral bukott

David Beckham motorral bukott 7
David Beckham motorral bukott 8
David Beckham motorral bukott 9
David Beckham motorral bukott 10
Fotó megosztása:
David Beckham motorral bukott 11 A 39 éves sztár kis sérüléssel megúszta az esetet (később egy kötéssel a csuklóján látták), amely azt követően történt, hogy elhagyta a Shamrock tetováló szalont nyugat Hollywoodban. A Manchester United és Real Madrid korábbi sztárja Super Vintage 93 motorjával hajtott.

A brit focista nagy rajongója a különleges járműveknek, két és négy kerékkel egyaránt. Nemrég két barátjával Brazíliában tett egy motoros túrát. Mint az útról elmondta, egy évvel ezelőtti visszavonulásáig mindig a határidők szerint élt, de ez egy olyan utazás volt, ahol nem volt menetrend, akkor mentek, amikor és oda, ahova akartak.

David Beckham motorral bukott 12 A hivatalosan David Beckham Super Vintage 93′ Knuckle-nak nevezett motort a Garage Company építette, amely egy kaliforniai vállalkozás. A Yoshi Kosaka által vezetett cég egy év alatt készítette el a járgányt. Alapját egy 1940-es váz adja, amelyhez egy 1934-es Harley Davidson első villáját kapcsolták, illetve egy S & S 93 Knucklehead motort és ötfokozatú váltót, valamint elektromos önindítót építettek bele. Beckham kifejezett kérése volt, hogy az egész motorról sugározzon a korosság.

Ezzel a motorral esett Beckham


A motor Beckham harmadik kétkerekűje, van egy Ducati Desmosedici RR-je és egy F131 Hellcat Combat-ja is.  A sztár nemcsak szabadidejében motorozik, de már egy reklámban is kamatoztathatta képességét: