Világsztárok a Nissan nagykövetei 1
Világsztárok a Nissan nagykövetei 2

Világsztárok a Nissan nagykövetei

Világsztárok a Nissan nagykövetei

Világsztárok a Nissan nagykövetei 5
Világsztárok a Nissan nagykövetei 6
Fotó megosztása:
Világsztárok a Nissan nagykövetei 7A világ egyik legjobb középpályása, a spanyol Andrés Iniesta Luján, valamint a világ talán legjobb védője, Thiago Emiliano da Silva játssza majd a főszerepet a Nissan UEFA főtámogatóként végzett marketing tevékenységeiben. 

Az együttműködés első aktív mozzanata a Bajnokok Ligája soron következő évadát előkészítő, globális reklámkampány, amely a tegnap esti UEFA szuperkupa mérkőzés élő televíziós közvetítése során debütált. 
“Nagy örömünkre szolgál, hogy Andrést és Thiagót, új UEFA Bajnokok Ligája nagyköveteinket a Nissan-család tagjaként üdvözölhetjük, és izgatottan várjuk legújabb globális reklámkampányunkban való részvételüket.” – nyilatkozta Bastien Schupp, a Nissan Europe marketingért felelős alelnöke. “Andrés és Thiago a labdarúgás vezető játékosai, akik számos címet elnyertek már, most pedig szenvedélyükkel és lelkesedésükkel támogatják a Nissant a szurkolókat célzó innovatív megoldások kifejlesztésében.” 
Az Engineers of Excitement kampány keretében Andrés Iniesta és Thiago Silva nem csak a filmeken, hanem több alkalommal személyesen is megjelenik, és részt vesz majd a mérkőzésnapokon tartandó rendezvényeken. 
A megállapodás értelmében a Nissan a 2014-2015-ös szezontól a 2017-2018-as szezonig négy idényen keresztül az UEFA-szuperkupa és az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos globális autóipari beszállítója lesz.