A minap jelentették be a hírt, hogy az egyébként is hatalmas autóbolond, Grammy-díjas előadóművész, will.i.am fogja népszerűsíteni az új Lexus NX formatervét és technológiáját. (Az autóról itt olvashatsz bővebben.)
Az őszi kampány részeként will.i.am saját, limitált példányszámú változatot tervez a szabadidőmodellből, továbbá ő játssza majd a főszerepet a Lexus új televíziós reklámjában, amelyet még az idén elkezdenek sugározni.
“Bármit is csinálok, szeretek vele meglepetést okozni, újítani és forradalmasítani, és ugyanez érvényes a Striking Angles kampányban a Lexusszal közösen folytatott munkámra is. Közös formatervezési filozófiánknak köszönhetően rendkívül színes kampányt tervezünk, amely szakít a hagyományos megoldásokkal és megmozgatja az emberek fantáziáját” – mondta will.i.am.
Az énekes és dalszövegíró még egy videoklipet is készített a kampányhoz, amiben a “Dreaming about the Future” című szám hallható.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk will.i.ammel, aki a formatervezés és innováció iránt tanúsított páratlan szenvedélyének és hihetetlen kreativitásának köszönhetően tökéletes partnernek tűnik a Lexus NX Striking Angles kampányunk számára” – nyilatkozta Alain Uyttenhoven, a Lexus Europe alelnöke.
Ahogy a cikk elején már említettem, will.i.am nem akármilyen autóbuzi, tavaly például 190 millió forintnak megfelelő valutáért építtetett magának egy iszonyatosan durva Volkswagen Bogarat. Kíváncsi vagy? A vezess.hu-n ezt is elolvashatod!