Az autózás költségei alapvetően három nagy csoportba sorolhatóak. Először is meg kell venni a járművet. Másodsorban komoly kiadás az üzemanyagra elköltött pénz is. Végül, de nem utolsó sorban számolnunk kell a fenntartás, a különböző állami terhek, biztosítások, szervizek, javítások kiadásaival is.
Hol találunk rendes autószerelőt? 1
Hol találunk rendes autószerelőt? 2

Hol találunk rendes autószerelőt?

Hol találunk rendes autószerelőt? 7
Hol találunk rendes autószerelőt? 8
Hol találunk rendes autószerelőt? 9
Hol találunk rendes autószerelőt? 10
Fotó megosztása:
Hol találunk rendes autószerelőt? 11


Ebből a számos költségelemből nagyon kevés fix összegű, azok jelentős része többféle áron és minőségben is elérhetőek a temérdek autókereskedésnél, szerviznél, biztosítótársaságnál, benzinkútnál. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy komoly mértékben kihat egy-egy szolgáltató kiválasztása az autózás költségeire, nem is beszélve annak minőségéről, komfortjáról. Hiszen, mennyivel jobb egy műszakilag megfelelő állapotú, jó autóval falni a kilométereket, mint az út szélén rostokolni, mentésre várva, vagy parázs vitát folytatni egy hátsó udvari zugműhelyben, hogy mit is ér az elvégzett (?) javítás.

Aki már csak egyszer is pórul járt, az tudja csak igazán értékelni a megbízható, kiszámítható, minőséget képviselő, megfizethető szolgáltatót. De miről ismerszik meg az ilyen szerviz?

Tulajdonképpen semmi ördögi nincs ebben. Munkalapra dolgozik, a javításról részletes számlát ad. Az elszámolása alapja a gyári munkanorma-idő, a beépített alkatrészek pedig minősítettek. Van minőség, van érvényesíthető garancia, nincs homályos pont a tekintetben, mi is történt az autóval.

A Magyar Autóklub 2011 óta ismét foglalkozik javítással, karbantartással. Köszönhetően a beruházásoknak, fejlesztéseknek, a képzéseknek, immáron 29 felkészült szervizpontba fogadják ügyfeleiket, tagjaikat és nem tagjaikat egyaránt. Legyen szó akár az előírt – futásteljesítményhez kötött – karbantartásról, vagy javításról, műszaki vizsgáról vagy eredetiségvizsgálatról (utóbbi két szolgáltatásra az ország 46 pontján várják az ügyfeleket), az Autóklub országos hálózata az elvárt minőséget túlteljesítő, versenyképes díjú szolgáltatással várja az autósokat, motorosokat egyaránt.

Hol találunk rendes autószerelőt? 12


A szervizeik felszereltek mindazon műszerekkel, vizsgálóberendezésekkel, amelyek megléte elengedhetetlen a szakszerű, a gyárak által előírt technológia betartásához. Ehhez párosul a magas minőségű alkatrészek, kenőanyagok alkalmazása. Mindezeket ötvözve a szakértelemmel és a javítási technológiai ismeretekkel máris előáll “A” szakműhely, melyre minden autós vágyik.

A remek ár/érték arányú szervizszolgáltatás mellett is különösen kedvező díjon érhető el a Klub pontjain a klímarendszer, az utastér fertőtlenítés, a furcsa szagokért, többféle betegségért is felelős gombáktól és baktériumoktól való mentesítés.

Ha már úgy is kell költeni az autóra, tegye azt megfontoltan, a jó szolgáltató megválasztásával! Nem lesz kidobott pénz, amit szervizre költ, nem kell feleslegesen vitatkozni az elvégzett munka minőségén, árán, ha az Autóklubot választja.

Részletesebb információk: www.autoklub.hu