Nem hittek a szemüknek az Atlanta külvárosában élő, kirabolt áldozatok, amikor visszanézték a házuk előtt felszerelt biztonsági kamera felvételeit: egy meztelen férfi egy szál cowboy-kalapban kocogott végig az utcán, és próbált meg több otthonba is bejutni. 

Meztelenül ment autót lopni 1
Meztelenül ment autót lopni 2

Meztelenül ment autót lopni

Meztelenül ment autót lopni

Meztelenül ment autót lopni 6
Meztelenül ment autót lopni 7
Meztelenül ment autót lopni 8
Fotó megosztása:
Meztelenül ment autót lopni 9


Ashton Gibbs még kora reggel ellopott egy pick-upot, majd – meztelenül – begurult egy benzinkútra, megtankolta a kocsit, és rábeszélt egy idegent, hogy fizesse ki a benzint. Ezt követően tovább hajtott, egy másik kertvárosba, és rátért az akció második fázisára: a betörésekre. 
Módszeresen végigjárta a kiszemelt utcát, és ahol nyitott ajtót talált, belépett. Az első házban rajtakapta egy tizenhét éves lány – szegénynek komoly sokkot okozhatott -, így innen tovább menekült, a következő házban viszont senki nem volt otthon. Itt először is ruhát lopott magának, majd a konyhába ment, készített egy szendvicset, bontott egy sört, leült a tévé elé, és megnézte az aktuális baseball-meccset. 
Itt kapták el a rendőrök. 
Gibbs sem arra nem tudott magyarázatot adni, miért ragadt le az idegen otthonban, sem arra, hogy bolondos ámokfutása során miért nem viselt mást, mint egy cowboy-kalapot.
És ezt olvastad? Itt a tuti módszer, amivel lejjebb alkudhatod autód árát – de nem biztos, hogy lesz gusztusod kipróbálni.

Meztelenül ment autót lopni 10