Egy új modell érkezésekor, különösen ha különleges, nagy értékű autóról van szó, rendszerint túlzott lelkesedésbe esik a sajtó, és felfűtött lelkiállapotunkban olykor egy gyanús formájú árnyékra is ráfogjuk: biztos ez az új típus! Ezek a fényképek azonban valódinak tűnnek – el is mondjuk, miért. 

Egyrészt a lelkes grafikusok be szokták érni a külső megrajzolásával, itt pedig egy utastér-fotó is látható, méghozzá túlságosan részletgazdag ahhoz, hogy valaki csak a móka kedvéért elbíbelődjön vele. 
Kiszivárogtak az új Lamborghini képei 2
Másrészt a képeket az olasz La Stampa nevű újság közölte le, akik hagyományosan közel állnak az autóiparhoz: a lap tulajdonosa ugyanis a Fiat-csoport. Ez persze az égvilágon nem bizonyít semmit, az viszont gyanús, hogy a lap weboldaláról rövid idő után eltűntek a képek, ami felsőbb hatalmak beavatkozását sejteti. 
A játék kedvéért tételezzük fel tehát, hogy hihetünk a fotóknak. 
Kiszivárogtak az új Lamborghini képei 3
Ebben az esetben igazoltnak tekinthetjük a Huracan nevet, a típusjelzés (LP610-4) pedig arra enged következtetni, hogy a modell összkerékhajtással és 610 lóerős motorral kerül utcára. 
A néhány héttel ezelőtt végérvényesen elbúcsúztatott Lamborghini Gallardo utódja a következő generációs Audi R8-al közös alapokra épül. Motorja, akárcsak a népszerű elődé, tízhengeres lesz.
Kiszivárogtak az új Lamborghini képei 4