Miközben madridi és milánói sporttársaik Audikkal járnak, a torinói Juventus számára soha nem volt kérdés, hogy a Fiat-csoport valamely gyártmányának pedáljait tapossák euromilliókat érő lábaikkal. 

Amióta a Chrysler is a konszern része, ez általában valamelyik amerikai zászlóshajó. Így történt ez idén is: a héten huszonhét darab vadonatúj Jeep Grand Cherokee-t vehettek át a játékosok és Antonio Conte vezetőedző. Mindegyiket a 250 lóerős, 570 Nm nyomatékú, 3.0 V6 közös nyomócsöves turbódízel motorral szerelték fel, a nyolcfokozatú automata sebességváltó alapfelszerelés. Ezzel a hajtáslánccal 8,2 másodperc alatt gyorsul százra a 2,4 tonnás szekér, végsebessége 202 km/óra. 
Az autók a legmagasabb, Summit felszereltségi szintűek: a teljesség igénye nélkül alaptartozékuk a hét légzsák (térdlégzsákkal), a kulcs nélküli nyitás és indítás, a tolatókamera, az első és hátsó parkolóradar, az állandó összkerékhajtás, az elektronikus, részlegesen önzáró hátsó differenciálmű, a légrugózás, a vakításmentes fényszórók, a bőrkárpitozás, a bőr-fa kormánykerék, és a 825 wattos, 19 hangszórós Harman Kardon hifi. 
Az 1897-ben alapított Juventus focistáinak mindössze egy dologba volt beleszólása, és abba is csak módjával: a klub hagyományos színeihez igazodva fekete vagy fehér színben kérhették autójukat.
Carlos Tevez

Carlos Tevez

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon

Andrea Pirlo

Andrea Pirlo