Tehetségkutatók, figyelem! Múlt hétvégén új sztár született az USA Ohio államában. 

Dale Bentley-nek minden jel szerint kellemesen telt a szombat estéje: amikor hajnali egy körül gyorshajtás miatt megállították autóját, a sofőr az egész történetet el akarta mesélni – sőt, inkább eljátszani – a rendőröknek. 
Azokat persze jobban érdekelte volna, hogy az autós, aki eredetileg meg sem akart állni, és ezzel eleve kihúzta a gyufát az intézkedő járőrnél, képes-e egyenesen végigsétálni a sáv szélét jelző felfestésen. 
Ha ketten kétfélét akarnak, abból nem sok jó szokott kisülni. A 39 éves férfi mindenesetre a vesztesek nyugalmával (“Úgyis le fognak tartóztatni” – mondja el többször) látott hozzá szabadon választott műsorához, amelyben Joker-paródiával fűszerezte színpadképes mozdulatait. 
Külön értékelendő, hogy a műsor végén pontosan tudta, mikor kell abbahagyni. 
De vajon értékelték-e előadását a rendőrök? Lássuk…
Nem igazán. Egy szóval sem dicsérték kreatív előadásmódját, a jelentésben pedig csak annyit írtak le: a gyanúsított bolondosan viselkedett. Nesze nektek művészet… 
A férfit természetesen bevitték, a rendőrörsön pedig az is kiderült, hogy véralkoholszintje a megengedett érték háromszorosa. Annak ellenére, hogy a videón többször is elhangzik a szájából, hogy beismeri tettét, a bíróság előtt később ártatlannak vallotta magát ittas vezetés vádjában. 164 dollár (38 000 Ft) ellenében elengedték, szabadlábon várja az ítéletet
Szerző: