Ha nem lenne ilyen tragikus, nehéz volna komolyan mesélni arról a kettős halálesetről, amely Kínában történt egy hete. 

Csöcsiang tartományban egy 41 éves asszony, aki májusban szerezte meg a jogosítványát, június 18-án a család Lexus RX270-es szabadidőjárművével éppen azt gyakorolta, hogyan kell beállni parkolóhelyükre.
Férje hátulról irányította mozdulatait, amikor a jármű túlszaladt, és a betonfalhoz préselte a férfit. 
A Lin nevű asszony férje segélykiáltását hallva kidugta a fejét az ablakon, majd hogy kimentse urát szorult helyzetéből, nagy gázt adott. Előtte azonban sajnos elfelejtett előremenetbe kapcsolni, így nem csak férjéből préselte ki azonnal az életet, de saját, ablakon kilógó fejét is beékelte az autó és a betonfal közé – gyakorlatilag lefejezte saját magát. 
A váratlan tragédiát a hátsó ülésről végignézte a házaspár hatéves kislánya. 
A férfi a helyszínen, a nő kórházba szállítást követően meghalt. 
Egy, a családhoz közel álló forrás, bizonyos Yang szerint Lin asszony aznap már sikeresen beállt a parkolóhelyre, ám férje szerint ráfért a gyakorlás, így újra elvégeztette vele a manővert. Hiba volt.
Sokkal szerencsésebben végződött egy két évvel ezelőtti, emlékezetes parkolási malőr, ahol (szintén egy ázsiai származású női sofőr) tökéletes guillotine-ként pozicionálja járművét egy betonoszlop mellé, ám itt hősnőnk szerencsére csupán az autót végezte ki az összetett parkolási manőver során.