Amint azt korábban megírtuk, szombaton és vasárnap Magyarországon forgatja az új Ford Fiesta ST promóciós filmjét Ken Block. Ezen az eseményen csatlakozhat hozzá az a szerencsés, akinek filmes üzenete leginkább elnyeri a volánbűvész és zsűritársai tetszését. 

A Ford összesen nyolc európai országban szervezte meg különleges nyereményjátékát, amelyre Magyarországról küldték be a legtöbb, 87 darab pályamunkát. 
A döntőbírák nem voltak könnyű helyzetben, hiszen elmondásuk szerint rengeteg profi, ötletes, vicces vagy éppen komoly film született. Végül azonban csak egy maradhatott, és egy Molnár László alkotása, amelyet nem csak nálunk, hanem Európa-szerte felfigyeltek. 
Molnár úr jutalma egy emlékezetes kör lesz Ken Block jobbján, valamint a díszvacsorán is részt vehet – a béke kedvéért reméljük, ebben a sorrendben. 
Alább a győztes pályamunka, a Ford magyarországi Facebook oldalán az összes többi beküldött film és egyéb vizuális pályázat is megtekinthető. 
A Ford a filmforgatás helyszínének dekorációját is közösségi alapon oldotta meg: összesen 18 pályázat érkezett a háttér-graffitikre. A legjobbnak Nikon One, Fat Heat és Break One alkotásai bizonyultak; munkáik a filmben, ők maguk a forgatásról készülő werkfilmben jelenhetnek meg.
Megvan Ken Block budapesti mitfahrere! 2