Folytatódik Ken Block videós ámokfutása. A Gymkhana 5-ben San Francisco utcáin száguld a kaliforniai születésű versenyző. Bár ez már a sokadik videója, az amerikai showman továbbra is képes a képernyő elé ültetni a rajongókat.  A videón San Francisco világszerte ismert helyszínein száguld Block, de feltűnik a hozzá hasonlóan igen népszerű Travis Pastrana is egy rövid egykerekezés idejére.


Ken Block San Franciscóban repked 2 Block ezúttal is egy Ford Fiestát használ a felvételen. Bár az autó látszólag hasonlít a Ford Fiesta WRC-re, ez a kocsi más, a tavaly bemutatott Ford Fiesta HFHV (Hybrid Function Hoon Vehicle- nagyjából: hibrid, erőcsúsztatásra rendelt jármű), amelyet a ralikrossz, a gymkhana és az amerikai raliversenyeken fut. Motorja a Focus WRC-ből eredő 2,0 literes turbós, amelynek maximális teljesítménye meghaladja a 600 lóerőt, míg a csúcsnyomaték 900 Nm feletti.
Ken Block San Franciscóban repked 3 Az élmény ezúttal sem rossz, a változatos tereptárgyak között bemutatott extrém gyorsítások, fékezések, csúsztatások ma is eladhatók, a látvány azonban nemcsak a versenyző, de a stáb, az operatőrök, vágó, rendező munkáját is dicséri.