A labdarúgó Európa-bajnokság alatt a BMW játékos vetélkedőre invitálja a márka és a sportág iránt érdeklődő felhasználókat. A magyar nyelven is elérhető, iPhone-ra kidolgozott BMW 1 Series La Ola alkalmazás segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.

Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint letölteni a BMW 1 Series La Ola applikációt és a készülékkel a kezükben hullámozni, amikor az Európa-bajnokságon született gólok után erre vonatkozóan üzenetet kapnak. Minél gyorsabban reagál, és minél lelkesebben kezd hullámozni valaki, annál több pontot szerezhet.

Hullámonként 1 000 és 4 000 pont között lehet gyűjteni, a nyereményautóért 116 000 pont felett lehet ringbe szállni. Különböző egyéb aktivitásokkal, például barátok meghívásával a Facebookon, BMW márkakereskedésekhez közeli bejelentkezésekkel vagy videók feltöltésével a játékosok akár további 50 000 pontot is gyűjthetnek.

A játék mellett a BMW 1 Series – La Ola applikációba a hivatalos EURO 2012 eredménykövető funkció is bekerült: a felhasználók minden mérkőzést élőben követhetnek, információt kaphatnak a soron következő meccsekről, az aktuális eredményekről és a csoportok állásáról.

A részletes játékszabályzat és további információk az applikáció weboldalán, a www.bmw.hu/shareyourpassion címen érhetők el.