Elmarad az évadnyitó rali 2 Mégsem rendezik meg az Eger-ralit, elmarad a hazai ralibajnokság évadnyitó versenye. Mint ismeretes, március elején a rendezéssel megbízott Laroco MSC anyagi okok miatt lemondta a rendezvényt. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség új rendezőt keresett, valamint egy támogató segítségével betömte a verseny költségvetésében hiányzó, mintegy 30 százalékos lyukat. Egészen hétfő estig úgy tűnt, minden rendben van.


“Hétfőn este a Gáz 2000 Kft. képviselője családi okokra hivatkozva visszavonta rendezési szándékát. Mivel az idő rövid egy új rendező megbízásához, az eredetileg kiírt március 30. és április 1. között elmarad az Eger Rallye, kénytelenek voltunk egyelőre törölni a versenynaptárból. Sosem voltam egy feladós típus, így a Rallye Szakági Bizottság többi tagjával együtt keressük a megoldást arra, hogy egy későbbi időpontban az Eger Rallye megrendezhető legyen” – fogalmazott Botka Endre, az MNASZ megbízott rallye-szakágvezetője.

Nem tudni, hogy más raliversenyek lesznek-e idén, miután az a MNASZ honlapján a naptárban, a rali szakágban, csupán az Eger-rali szerepel, immár az is áthúzva. LINK.Elmarad az évadnyitó rali 3

Ha valaki mégis száguldó autókra vágyna, a ralikrossz, autókrossz, gyorsasági, tereprali stb. szakágak versenyeit ajánlanánk.