A gyorshajtás bűn. Mégis sokan, sokszor vétkezünk. Akad eset, hogy sietni kell, máskor pedig elkalandozik a gondolat, és máris befutottunk egy hatvanas korlátozásba. A figyelem hiánya is felelőtlenség, és nincs mentség, ha egy ilyen esetnek véres baleset a vége.

De akkor mi jár annak a 19 éves holland surmónak, aki a kőgazdag apuci ajándékával 150 km/h felett repeszt a városban, országúton pedig bátortalanságát tovább fokozva belekarcol a háromszázas tempóba? Ha már neki nincs elég esze nagykorúsága hajnalán, legalább a bőkezűen Nissan R35 GT-R sportautót ajándékozó apukának lenne.

Ugyanis a pedál tövig nyomásán kívül kevés sütnivaló jutott az ifjú Pieter Kiveronnak. Igen, tudjuk a nevét, ő maga árulta el az Internetre feltöltött videó kezdőképén, ezzel is bizonyítván elméje pallérozottságát.


Amellett, hogy vérbeli idióta, komoly mázlija is van, hiszen hiába kapott nagy nyilvánosságot az eset, és vizsgálja a rendőrség, Hollandiában még soha senkit nem büntettek meg Youtube videó feltöltése miatt, így várhatóan ő sem kap komolyabb fejmosást.