Rossz irányt vett vasárnap reggel a 25 éves győri fiatalember, mikor autójával felhajtott az M1-es autópályára. Nem tudta megmondani, hogy keveredett az autópálya rossz oldalára és miért hajtott kilométereken át szembe a forgalommal.

Négy balesetet is okozott, miközben az Ausztria felé vezető oldalon hajtott, csak épp Budapest felé. A fiatalember a balesetek egyikénél sem állt meg a helyszínen, hiába üldözték őt előbb a győri, majd a komáromi rendőrök. Csak a szerencsének köszönhető, hogy ámokfutásának nem lett szerencsétlenség a vége. Komárom és Bábolna között egy kisbusz ütközött miatta a szalagkorlátnak, majd Komárom után három személygépkocsi is miatta szenvedett balesetet, de személyi sérülés egy esetben sem történt.

Az utolsó baleset helyszínén fogták el őt a rendőrök, miután az ütközéstől autója lefulladt és nem tudott továbbhajtani. Mivel a férfi a szondát nem tudta megfújni, vérvételre vitték őt, ahol egyértelműen bebizonyosodott: ittasan vezette a gépjárművet.

Közúti veszélyeztetés és ittas járművezetés miatt indított eljárást ellene a Komáromi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.