A Mazda Motor bejelentette, hogy a Mazda6 globális gyártása 2010. augusztus végére elérte a kétmilliós darabszámot. A Mazda6 ezt a mérföldkövet nyolc év hat hónap alatt teljesítette. Az első generációs modell gyártása Japánban a Mazda Hofu 2-es üzemében 2002 februárjában kezdődött.


Ez az eredmény a második legjobb a Mazda életében, a 2002-es Zoom-Zoom filozófia által fémjelzett, új generációs modellek bevezetése óta – az első hely a Mazda3-at illeti, melyet öt év négy hónap alatt gyártottak le kétmillió példányban.

A Mazda6-ot jelenleg három helyen gyártják, a Japán nyugati részén fekvő, Yamaguchi prefektúrában működő Hofu 2-es üzemben, az egyesült államokbeli, michigani gyárban, illetve Kínában a vállalat changchuni, Jilin megyében működő gyárában. Az Európába érkező autók mind Japánból származnak.

A Mazda6 globális gyártási mennyisége a 2010. január-augusztus időszakban 164 000 darab körül alakult, amely majd 50%-os növekedés az elmúlt évhez képest. Az autó második generációja is háromféle karosszériával, négy- és ötajtós szedánként, illetve kombiként kapható. A Mazda6 1,8, 2,0 és 2,5 literes benzinmotorokkal, illetve kétféle teljesítményű, 2,2-es dízelmotorral választható.