Versenysport által inspirált limitált modellt mutatott be az Aston Martin. Az N420 a V8 Vantage különösen sportos variánsa. A kocsi a 2007-ben bemutatott  N400 utódja. Nevét onnan kapta, hogy 4,7 literes motorja 420 lóerős. A 290 km/órás tempóra képes modell kupé és roadster kivitelben is elérhető, alaphelyzetben hatfokozatú manuális sebességváltó tartozik hozzá, de felárért automatával is elérhető.

Különlegességét azonban nem a fentiek adják, sokkal inkább a feszesebb hangolású sportfutómű és az autó 1630 kilós tömege, az ugyanis 27 kilóval könnyebb, mint egyébként.


Az N420-on ugyanis karbonból készült a diffúzor, az oldalsó légnyílás, az orrspoiler és az ülések váza. Az autó további különlegességei a szélesített sárvédők, a fekete hűtőmaszk és hasonló színű sportkipufogó, valamint a 10 küllős egyedi felnik. A teljes versenyautós átalakulást egyedi fényezés segítheti.

Az utasteret úgynevezett Iridium csomaggal szerelik, amelyben a bőr és az Alcantara kettőse szerepel, a kormányt és a versenyautós üléseket is így díszítik. Bár a versenypályás használatot, ahova az autó való, nem erősíti, de olyan extrák is alapáron járnak a kocsihoz, mint a tempomat vagy a parkolássegéd.