Versenysport által inspirált limitált modellt mutatott be az Aston Martin. Az N420 a V8 Vantage különösen sportos variánsa. A kocsi a 2007-ben bemutatott  N400 utódja. Nevét onnan kapta, hogy 4,7 literes motorja 420 lóerős. A 290 km/órás tempóra képes modell kupé és roadster kivitelben is elérhető, alaphelyzetben hatfokozatú manuális sebességváltó tartozik hozzá, de felárért automatával is elérhető.

Különlegességét azonban nem a fentiek adják, sokkal inkább a feszesebb hangolású sportfutómű és az autó 1630 kilós tömege, az ugyanis 27 kilóval könnyebb, mint egyébként.

Versenyre született Aston Martin 1
Versenyre született Aston Martin 2

Versenyre született Aston Martin

Versenyre született Aston Martin 13
Versenyre született Aston Martin 14
Versenyre született Aston Martin 15
Versenyre született Aston Martin 16
Versenyre született Aston Martin 17
Versenyre született Aston Martin 18
Versenyre született Aston Martin 19
Versenyre született Aston Martin 20
Versenyre született Aston Martin 21
Versenyre született Aston Martin 22
Fotó megosztása:
Versenyre született Aston Martin 23


Az N420-on ugyanis karbonból készült a diffúzor, az oldalsó légnyílás, az orrspoiler és az ülések váza. Az autó további különlegességei a szélesített sárvédők, a fekete hűtőmaszk és hasonló színű sportkipufogó, valamint a 10 küllős egyedi felnik. A teljes versenyautós átalakulást egyedi fényezés segítheti.

Az utasteret úgynevezett Iridium csomaggal szerelik, amelyben a bőr és az Alcantara kettőse szerepel, a kormányt és a versenyautós üléseket is így díszítik. Bár a versenypályás használatot, ahova az autó való, nem erősíti, de olyan extrák is alapáron járnak a kocsihoz, mint a tempomat vagy a parkolássegéd.