A Toyota olyan újdonsággal állt elő, mely minden gémer szívét megdobogtatja: a Tacoma terepjárót a Big American Dream Company műhely alakította át a Microsoft és a Toyota Racing Development (TRD) segítségével.

A pickupot úgy tervezték, hogy jól boldoguljon nehéz terepen is, és négy embert plusz a tábori felszerelést eljuttassa a buli helyszínére. Ebben 4,0 literes V6-os motor és összkerék-hajtás segít. Nem is akárhogy, hiszen a TRD beépített egy plusz kompresszort, de új befecskendezéssel és kipufogóval is felvértezte a Tacomát, amely így már több mint 300 lóerő.

Négynek jut hely

Négynek jut hely

Négynek jut hely


Az átalakítók továbbgondolták a szabadidő hasznos eltöltésének módját is: a kocsi elviszi gazdáját a természetbe, hogy ott a legteljesebb videojáték-élményben lehessen része.

A beépített rendszer középpontja az Xbox. A B-oszlopokat eltávolították és sirályszárnyas ajtót építettek be mindkét oldalon, így a karokon csöcsülő első ülések kifordíthatóvá váltak, hogy a játékosok egy sorban ülhessenek. A résztvevőknek négy darab sínen kihúzható LCD monitort építettek.

Versenyülések és 4 pontos övek

Versenyülések és 4 pontos övek

Versenyüléesk és 4 pontos övek


Ha valakinek már nem jut hely a kocsiban, akkor sem marad le a játékról. A pickup hátuljára 66 collos plazmatévét erősítettek. Ezt pedig azért elég messziről jól látni, akár kisebb moziként is működhet. A hangzásról 650 Wattnyi teljesítmény, és a Kicker profi rendszere gondoskodik.

Hogy a gémerek nehogy kifogyjanak a lendületből a kocsiba minihűtőt is építettek, mely energiaitalokkal feltöltve várja a játékosokat. A spéci verda az USA legnagyobb tuningkiállítására, a SEMA show-ra készült. Persze nem ez az első ilyen járgány arrafelé, hiszen már Suzukiból is készült hasonló.

Forrás: Technet.hu