A Lap.hu oldalak teljes megújításával kedveskedik havi több millió látogatójának a 10. születésnapját ünneplő Startlap. A korábbinál is barátságosabb felülettel ettől a héttől találkozhatnak azok az internetezők, akik a több mint 8300 témakört feldolgozó tematikus oldalak valamelyikére kattintanak.

Az oldalakat a látogatók és a szerkesztők visszajelzései, valamint többek között szemkamerás kutatási eredmények alapján modernizálta a Sanoma Budapest Zrt. A Lap.hu oldalak számtalan funkcióval bővültek, valamint kifinomultabb megjelenést kaptak.

A Lap.hu oldalak megújításának talán az egyik legszembeötlőbb eleme az átláthatóbbá vált tartalomjegyzék mellett, hogy az eddigi háromhasábos megjelenés kiegészült egy negyedik hasábbal, ahol néhány új vagy eddig kevésbé előtérben lévő korábbi funkció kapott helyet.

A Forma-1-ről is informálódhatunk

A Forma-1-ről is informálódhatunk

A Forma-1-ről is informálódhatunk


Egyszerűen nyomon követhetővé vált az adott témakörök bővülése, de a felhasználók azt is láthatják, hogy mely linkek a legnépszerűbbek. Egyszerűbbé vált a hírlevélre való feliratkozás és hangsúlyosabbak lettek a témakörökhöz kapcsolódó fórumok is.

A megújulás során fontos törekvés volt a tartalom minőségének javítása is, ezért a háttérben többek között megújult a linkellenőr funkció is, ami a lapszerkesztőt figyelmezteti, ha valamelyik internetoldal hibássá válik.

Ha maradunk a vezess.hu fő témáinál, akkor például az auto.lap.hu oldalon az autózással és az autósportokkal kapcsolatos oldalak mellett az aktuális híreket is megtaláljuk. A forma1.lap.hu oldalról hozzájuthatunk a Forma-1 jelenlegi és korábbi versenyzőinek, a sorozat pályáinak információihoz, nézhetünk képeket vagy videókat.