Lassan nincs olyan prémiummárka, amely ne szerepelne a Hamann Motorsport kínálatában. A 90-es évek elején még csak BMW-k tuningolásával foglalkozó német cég, a Porschék, a Ferrarik után az utóbbi időben olyan különlegességeket is átalakított, mint a McLaren SLR vagy a Bentley Continental GT. Ezúttal pedig egy újabb ékkővel csinosította kínálatát, módosították a Rolls-Royce Phantomot.

Pontos részletekre még várni kell, de annyi bizonyos, hogy a 6,75 literes motor teljesítménye 460-ról 535 lóerőre nőtt. Emellett a V12-es maximális nyomatéka 720-ról 835 newtonméterre emelkedett. Nem tudni, mennyit javult az eredetileg 5,7 másodperces 0-100 km/óra közötti sprintidő, de azt elárulta a Hamann, hogy a Rolls most már megfutja a 300-at is. Azért az igen érdekes látvány lehet, amikor ez 2,5 tonnás luxuslimo egy Lamborghinit kerget az autópályán.

21-23 colos felnik választhatók
21-23 colos felnik választhatók

Rolls-Royce 300-as tempóval

Rolls-Royce 300-as tempóval

21-23 colos felnik választhatók
Minden Phantom változathoz
Új a kormány
Erősebb lett a V12-es motor
Fotó megosztása:
Új a kormány

Új a kormány

Új a kormány


Külsőleg egyelőre nem változott a Phantom, de minek is, amikor eredetileg is 44 ezer szín közül választhatnak a megrendelők. Ugyanakkor a korábbinál sportosabb felnik kerülhetnek a brit cirkálóra (szerintünk nem illik hozzá), a tárcsák 21-23 colos méretben kaphatók. Az utastérben pedig különleges kiegészítők és a korábbi vékonyka karimájú helyett ergonómiailag formált sportkormány fogadja a tulajdonost.

Természetesen nemcsak a Rolls-Royce Phantom hagyományos változata gyorsítható fel, de a Hamann a kabrió és kupé variánsokat is szívesen látja.