Válaszolj a kérdésünkre SMS-ben és lehet, hogy Téged viszünk el 3 körre eredeti versenyautóban!

Kérdés:
Hányadik alkalommal rendezik meg a World Series by Renault versenyfutamot a Hungaroringen?
A – 5
B – 3

A játékban való részvételhez küldd a Vezess szót és a helyes válasz betűjelét a 1784*-es számra. (pl.: VEZESS C)

A rendezvény időpontja: 2009. június 13-14.
A sorsolás időpontja: 2009. június 9., 10 óra
A játék időtartama: 2009. május 29.-2009. június 8. 24:00
A nyertest telefonon értesítjük. A jegyet postán küldjük.

*Az SMS díja bruttó 288 Ft+ÁFA. Ügyfélszolgálat és info +36 1 422 34 90, www.telefor.hu. A nyereményjátékban való részvétellel a játékos automatikusan hozzájárul adatai a Telefor Kft. általi kezeléséhez

A VIP-szolgáltatás tartalma 9:00 és 17:00 között:
– VIP sátor, amely a pályára kiemelkedő rálátással rendelkezik (ugyanott kerül kialakításra, ahol a paddock az F1 esetén)
– korlátlan étel-ital fogyasztás: reggeli, főétkezés 12:00-15:00 között, délután aprósütemény; kávé/üditő/tea egész nap
– grid látogatás szervezett csoportban
– ingyenes parkolóhely (2 jegyenként 1 hely)
– ingyenes “shuttle” járat a parkoló és a VIP sátor között
– a VIP-jegy 1 napra érvényes

Az élménykör tartalmazza:
– szakértői felkészítés a körre
– védőruha, sisak
– exkluzív, 2 üléses 2.0 vagy 3.5 vagy Megane Trophy versenyautóban 3 kör

További részletek és letölthető ingyenes belépőjegyek a www.worldseriesbyrenault.com oldalon.

A versenyről

2009 június 13-14-én immár harmadszor ad majd otthont a Hungaroring a World Series by Renault fordulójának. A tényleg igazán látványos versenyek mellett a bőgő motorral köröző járgányokért annyira nem rajongók is találhatnak maguknak szórakozást, a WSR valódi családi program lehet.

Látnivaló mindig akad
Látnivaló mindig akad

Legyél igazi Forma-1 pilóta!

Legyél igazi Forma-1 pilóta!

Látnivaló mindig akad
Megéri kinézni!
Legyél igazi Forma-1 pilóta! 9
2007-ben és tavaly is nagy siker volt
Fotó megosztása:
2007-ben és tavaly is nagy siker volt

2007-ben és tavaly is nagy siker volt

2007-ben és tavaly is nagy siker volt


Akik a versenyeket szeretik, azok a Renault Clio- és Megane-kupa, a Formula Renault 2.0 olasz és európai sorozatának futamait, és persze a fő attrakciót, a Forma-1 legkisebb öccsének tekinthető Formula Renault 3.5 összecsapásait nézhetik meg.

Az utóbbi futamokat már csak azért is érdemes figyelni, mert a versenyzők között garantáltan leendő F1-es pilóták is ülnek, így kiváló lehetőség ez arra, hogy néhány év múlva lehessen mondani: bezzeg én már 2009-ben láttam a kis X.Y.-t versenyezni.

A Red Bull sztárja, Sebastian Vettel ebből a sorozatból lépett át az F1-be 2007-ben, korábban pedig ugyanitt versenyzett Heikki Kovalainen és Robert Kubica is. A jelenlegi mezőnyben is lesz F1-es kötődésű ifjonc: a Hungaroringre látogatók összefuthatnak majd a Red Bull Racing tartalékosával, az új-zélandi Brendon Hartleyval.

Megéri kinézni!

Megéri kinézni!

Megéri kinézni!


A versenyek mellett a pályán autós akrobatikai bemutató, veterán Renault-modellek felvonulása, és történelmi F1-es járgányok is szórakoztatják a nézőket, ahogy a Renault 2008-as F1-ese is feltűnik majd.

A programok nemcsak az aszfaltcsíkon folynak: a látogatóknak állandóan szabad bejárása lesz a versenyzők és a csapatok lakhelyeinek számító paddockba, a versenyeken kívül pedig a bokszutcába is. A Renault több sátorban számos egyéb elfoglaltságot is nyújt: a dizájnkiállítástól kezdve az F1-es kerékcsere-versenyen keresztül a kicsiknek szánt pedálos, vagy a nagyobbaknak telepített szimulátoros autóversenyig akad majd minden, a szemfülesebbek pedig hazavihetnek néhány, a WSR-futamokon levedlett gumiabroncsot is.

Ami pedig a legfontosabb, hogy mindezt egész hétvégén ingyen élvezheti mindenki: a mától elérhető ingyenes belépőkhöz a Renault márkakereskedőinél, Budapesten és környékén a Match áruházaiban, valamint a Profi üzletlánc boltjaiban juthatnak a leendő nézők, de a jegyek természetesen a Wolrd Series by Renault magyar oldaláról is letölthetők.