Új telefonnal bővítette kínálatát a Porsche Design. A P?9522 egyetlen alumíniumdarabból kimarva, karcálló ásványi üveg előlappal és puritán stílusú, sima felületi kialakítással készül. Tömege 115 gramm, méretei 112 x 49 x 12 mm.

Egyetlen alumíniumtömbből formázták

Egyetlen alumíniumtömbből formázták

Egyetlen alumíniumtömbből formázták


A szerkezet érintőképernyős kialakítású, ami könnyű menüvezetést tesz lehetővé, a 2,8 colos AM-OLED kijelző pedig kiváló színminőséget és fényerőt biztosít. A telefon navigációs készülékként is használható, tekintve, hogy GPS-vevőt is építettek bele. A zenei fájlok, a csengőhangok és a diktafon anyagainak sztereo lejátszásához MP3-egységet is tartalmaz

A P?9522 automatikus fókuszállítású videokamera- és fényképezőgép-egységgel is rendelkezik, amelyet öt megapixel felbontású, beépített vakuval és digitális zoom funkcióval is ellátták. Nincsenek veszélyben a telefonba rejtett személyes adatok sem, tekintve, hogy a biztonságos hozzáférést ujjlenyomat-azonosító szenzor biztosítja.

Érintőképernyős, GPS-nek is jó

Érintőképernyős, GPS-nek is jó

Érintőképernyős, GPS-nek is jó


A világ számos országába utazó vevőknek lehet igazán vonzó a készülék, hiszen quadband kialakítású, azaz 850, 900, 1800, 1900 MHz frekvencián is képes kommunikálni, így Japánon és Koreán kívül mindenütt használható. Nem hiányzik a WiFi technika sem a telefonból, alkalmas környezetben igazán gyors internet elérést biztosít.

Már kapható az új prémiumtermék, világszerte a Porsche Design boltjaiban és a szaküzletekben vásárolható meg.  Az újdonsághoz legközelebb Bécsben juthatunk hozzá, az ára nagyjából 600 euró (180 ezer forint).