A Mirigy-zenész és társai csak versenyen kívül indulnak

A Mirigy-zenész és társai csak versenyen kívül indulnak

A tavaly Szalay Balázs szerelőcsapatában dolgozó Kovács Miklós vezette kamion-trió idén először vágott volna neki a Dakar-ralinak, azonban szerencsétlenségükre a rajtig sem jutottak el.

A gond a Scania papírjaival volt a lisszaboni adminisztratív átvételen, szervezők nem engedték versenyben elrajtolni Kovácsékat. Ez egyébként nem kirívó eset, neves indulókkal is előfordult már hasonló. Persze ez nem vigasztalja a Kovács Miklós, Tóth Tamás, és az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Tamás hármasát, az talán már inkább, hogy a visszautasítás ellenére versenyen kívül, a szervizútvonalon mégis nekivágnak a Dakarnak.

“Törtük a fejünket, hogy mit csináljunk, végül azonban úgy döntöttünk, ha már itt vagyunk, nekivágunk a távnak, és ha szervizútvonalon is, de eljutunk Dakarig. Nem amiatt vagyok csalódott, hogy kifizettünk egy csomó pénzt a nevezési díjra, hanem azért, mert nagyon beleéltük már magunkat abba, hogy indulunk a versenyen, és amikor itt a helyszínen megtudtuk, ez nem lehetséges, mindannyian teljesen összetörtünk” – mondta a sikertelen átvétel után Kovács Miklós.

Több szerencsét kívánunk jövőre!