Magához tért az a sofőr, aki még június 10-én okozott balesetet Pécs mellett. A 23 éves Baranya megyei fiú egy hónapja bírt jogosítvánnyal nagymotorra, amikor az eset történt. Miközben 130-cal hajtott, átsodródott a szembejövő sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő másik motorossal. A 29 éves pécsi fiatalember a helyszínen meghalt.

Az eset azért keltett igazán nagy felháborodást, mert a vétkes vezető motorjára kamerát szerelt, amely felvette az esetet. Újabban divat a motorosok körében, hogy a kilométerórát és az utat mutató felvételeket készítenek, vélhetően azért, hogy bizonyítsák, milyen gyorsan is képesek száguldani.

Idáig kómában feküdt a vétkes sofőr. Miután magához tért, a rendőrök megpróbálták kihallgatni, de a fiú nem emlékszik semmire. Halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítják. Bár a család kérésére a korház nem árul el részleteket az állapotáról, a Független Hírügynökség értesülése szerint súlyos agyzúzódást és érsérüléseket szenvedett, maradandó sérülései vannak.

Forrás. Független Hírügynökség

Beszámoló a balesetről: