Project Gotham Racing 3

A PGR 3-ban megteheted azt, amiről a hétfő reggeli csúcsforgalomban csak álmodozol: csikorgó gumikkal elrajtolva nekivághatsz egy őrült nagyvárosi hajszának! 80 autócsoda áll rendelkezésedre, hogy megmutathasd barátaidnak, ki a legjobb sofőr a városban. A játék készítői, kihasználva az új generációs Xbox 360 adta lehetőségeket, valós városi helyszíneket – London, Tokió, New York -, valamint egyéb egzotikus pályákat modelleztek olyan élethűen, hogy száguldás közben szinte elmosódnak a valóság és a játékélmény közti határok.

Forza Motorsport 2

Az idén májusban debütáló Forza Motorsport 2-ben csak amerikai gyártmányú autóból több mint 50 autócsoda fog szerepelni. Érdekesség, hogy ezeknek közel felét ebben a játékban láthatja először a nagyközönség. A régi klasszikus benzinfalókat, mint az 1969-es Camaro SS Coupe, vagy napjaink legmodernebb sebességkirályait, mint a 2006-os Chevy Corvette Z06-os, biztos megtaláljuk majd a játékban, de ott lesznek természetesen a Ferrari, a Porsche és más autógyárak kiemelkedő modelljei is. A teljes lista

Ez lesz az első teljesen magyarított újgenerációs autószimulátor, valamint további érdekesség, hogy a Microsoft kifejlesztett egy wireless Racing Wheel nevű kormányt , ami kifejezetten ehhez a játékhoz lett optimalizálva. Májusig azonban mindenképpen ki kell bírnia valahogy a türelmetlen gépfüggőknek, hogy közelebbről megismerkedhessenek a játékkal.

Ha nem megy az autós manőverezés: Dead or Alive 4

A kifinomult grafika, a jó kezelhetőség, a dinamikus kameramozgás és a taktikus ellenfelek avatták a Dead Or Alive 4-et a verekedős játékok királyává. A sok régi és a számos új karakter közül biztosan kiválaszthatod a stílusodhoz leginkább illő harcost! Legyen a helyszín egy japán templom, egy bevásárlóközpont vagy Las Vegas főutcája.