Árpa Attila a legdrágább Alfában 1

Árpa Attila a legdrágább Alfában

Hősünk köszöni, jól van, állítása szerint annyira jól fut legújabb tévéműsora, hogy hamarosan továbbiakkal érkezik és emellett két új filmen is dolgozik. A szakmai sikereken túl más örömök elé is néz, hamarosan megvásárolja álmai autóját. Árpa Attiláról van szó, aki megosztotta velünk legnagyobb örömét.

Saját bevallása szerint minden vágya egy Ferrari volt, de hát ennyire talán mégsem megy jól, így beéri egy Alfa 8C Competizione tulajdonjogával is. Az igazat megvallva azonban ez a kocsi már nincs messze a maranellói szupergéptől, hiszen gépházteteje alatt valódi Ferrari motor dübörög és a figyelmesebbek egyéb Ferrari alkatrészeket is felfedezhetnek az Alfán.

Az autó értékét, különlegességét az is garantálja, hogy mindössze 500 darabot gyártanak majd belőle. Így különösen Árpa Attila különösen szerencsésnek érezheti magát, hogy az elsők között kapja majd meg a 8C kulcsait. A 4,7 literes nyolchengeres motorral felszerelt kocsi 450 lóerőnyi élvezetet kínál majd leendő tulajdonosának.

A döbbenetesen szép Alfa, ami mellett hősünk pózol egyébként még az ővénél is ritkább. Ez az egyetlen példány létezik az Alfa 8C Spiderből. Kicsivel ezelőtt még Amerikában volt, most itt van Budapesten. Akit érdekel a kiállított Alfa 8C, az hétvégén fusson el a Csiki-Bege Autoplázába és próbálja meg összenyálazni a gyönyörű vasat. Előre szólunk, ez nem fog menni, mert nagyon vigyáznak a különlegességre, de csupán a vizuális élmény is megéri a látogatást.

Reméljük, mikor megérkezik a várva-várt Alfa, Árpa úr akkor sem fog nagyot csalódni, hiszen neki nem az általunk is megcsodált, nyitott változatot szállítják majd, hanem egy kupét.