Imádja a H2-es Hummert a GeigerCars német tuningcég, ez tuti! Annyiszor nyúltak már hozzá, hogy ez nem is lehet kétséges. Készítettek olyan változatot, amire 26 colos felniket szereltek, de létezik olyan, ami 700 lóerős, és a háromtonnás súlya ellenére 250-nel hasít. Ez azonban nem volt elég, hiszen igazi terepszörnyet, valamint egy rendőrségi változatot is piacra dobtak.

Ezúttal sem bízta a cég a szavak erejére a hatást: a képek is elég megdöbbentőek. Már a Gulf olajcég legendás kék-narancs fényezése és a Lamborghini-jellegű ajtók is elég feltűnőek, de a gigantikus, 30 (!) colos felnik sem engedik, hogy megjelenésükkor más látnivaló után nézzünk. A malomkerékszerű tárcsákra az utca végi gumisnál valószínűleg épp nem raktáron lévő, 315/30 R 30-as abroncsok kerülnek.

Aki egyszerűbbel is beéri, az választhat 20, 22, 24, 26 vagy 28 colos felniket. A legnagyobbakhoz a kormánymű és a futómű átalakítása is szükséges, hogy a tulaj városi körülmények között is vezetni tudja a gépet. Nem kevesebb, mint 10 centivel ültetik alacsonyabbra a kasztnit.

Ez nem is baj, hiszen ez a háromtonnás szörnyeteg 225 km/órás végsebességre képes, miután egy kompresszorral 556 lóerős teljesítményt hoztak ki a 6.0 literes V8-asból. Ez a szabadidő-autó akár 7,9 másodperc alatt eléri a 100-as tempót, a megzabolázást ezért 8 dugattyús féknyergekre és 380 milliméteres lyuggatott tárcsákra bízták.

A Hummer GT utasterét is feljavították a szakik, hogy ne csak az autót kívülről bámulóknak legyen jó, hanem az esetlegesen beszállni szándékozó vevőnek is. Szénszálas hatású díszítőelemek, navigációs rendszer, DVD-lejátszó, TV-tuner, illetve a műszerfalba és a fejtámlákba beszerkesztett képernyők szerepelnek az extralistán.