Harley-val erősítenek a jók az X-Men The Last Stand című filmben. A Küklopsz által használt motor nem kerül majd sorozatgyártásba, de aki ebben a hónapban figyelemmel kíséri a mozifilm körüli híreket, megtudhatja, hogyan nyerheti meg a különleges motorkerékpárt. Az X-Men 3 nemzetközi bemutatója a holnap kezdődő cannes-i filmfesztiválon lesz.

A V-Rod nem csupán a világ megmentésén fáradozó, emberfeletti erővel bíró mutánsok választása, rajtuk kívül számos embernek látszó híresség is kedveli ezt a motort. Többek között a focista David Beckham és az F-1-es sztárpilóta, Michael Schumacher is ezt a kétkerekűt választotta, de Britney Spears-nek is tetszett, mikor az I Love Rock And Roll című szám videója készült.

Öt évvel ezelőtti debütálása óta a Harley-Davidson V-Rod több, mint harminc fontosabb díjat zsebelt be a formatervező szakmától, valamint nemzetközi motoros szaklapoktól egyaránt.

Népszerűségét elsősorban az 1130 köbcentiméteres, 115 lovas vízhűtéses V motor adja, amelyet a gyártól szokatlan módon, modern külsővel párosítottak, így nem csak a talpig fekete bőrbe öltözött, rockernek látszó emberek érezhetik jól magukat nyergében. Elöl 4 dugattyús Brembo tárcsafék próbálja megzabolázni a vasparipát. Európában az amerikai motorgyár legkedveltebb modelljévé vált a V-Rod.