A Peugeot a gyermekekért
A Peugeot a gyermekekért

A Peugeot a gyermekekért

A Peugeot a gyermekekért

A Peugeot a gyermekekért
A felajánlás jelentheti a kezdetét a Peugeot importőr és a szívbeteg gyermekek gyógyítását segítő alapítvány együttműködésének
A Peugeot a gyermekekért 21
A Peugeot a gyermekekért 22
A Peugeot a gyermekekért 23
A Peugeot a gyermekekért 24
A Peugeot a gyermekekért 25
A Peugeot a gyermekekért 26
A Peugeot a gyermekekért 27
A Peugeot a gyermekekért 28
A Peugeot a gyermekekért 29
A Peugeot a gyermekekért 30
A Peugeot a gyermekekért 31
A Peugeot a gyermekekért 32
A Peugeot a gyermekekért 33
A Peugeot a gyermekekért 34
Fotó megosztása:
A Peugeot még október közepén rendezett játékgyűjtő autókiállítást egy budapesti bevásárlóközpontban, ahol a 407 televíziós reklámjából ismert hatalmas játékautók is láthatók voltak.

A látogatók által felajánlott több száz kisautót a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthon lakói kapták. Az ajándékokat a Peugeot Hungária Kft. kiegészítette egymillió forinttal, amely összeggel a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány munkáját segíti.

A Peugeot importőr segítségéből az alapítvány egy többfunkciós kisded-gyermekintenzív ágyat szerez be. A különleges ágy lehetővé teszi a már nem újszülött, de még egészen pici gyermekek műtőbe szállítás nélküli operációját.

Hazánkban minden 100-120-ik gyermek jön világra veleszületett szívrendellenességgel. A szívbeteg gyermeknél kékülés, fáradékonyság vagy nehéz légzés hívja fel a figyelmet a bajra. Több esetben a gyermek panaszmentes, és egy másik vizsgálat során derül ki a betegség. Csecsemőkorban az is előfordulhat, hogy az addig aktív gyermek látszólag minden ok nélkül bágyadttá válik, izzad, és van ugyan étvágya, mégsem gyarapszik a súlya.