Az OMV a kénmentes gyártás bevezetésével fejlesztette ki új üzemanyagát, amely 100-as oktánszámú. A jelenlegi termékpalettán lévő üzemanyagokhoz képest az új benzin jobb hatásfokkal ég el, ami az egyik összetevője a teljesítmény növekménynek. Másik eredménye a Super 100-nak, hogy azonos körülmények esetén csökken a motor fogyasztása.

A jobb égés és a kénmentes összetétel és a kisebb fogyasztás miatt az üzemanyag azonos felhasználás mellett kevésbé szennyezi a környezetet. 10 százalékkal kevesebb szénhidrogén és 15 százalékkal kevesebb nitrogén-oxid juthat a levegőbe az üzemanyag használatával.

Elsőrendűen a dinamikus vezetést kedvelőknek kínálják az új terméket. Az igazi teljesítmény növekedést a modern motorokban, – amelyeket már elektronikus kopogásszabályozással láttak el.- lehet elérni.

Tavaly az ARAL hálózat ötvenöt magyarországi kútja került az OMV láncolatába, így hazánkban 168 töltőállomással rendelkezik a cég. Ezzel hazánkban a harmadik helyen állnak. Némileg már éreztette hatását a változás, hiszen 15,3 százalékkal nőtt a vállalat árbevétele, ami 157,49 milliárd forintot tett ki. Mindemellett az OMV piaci részesedése hazánkban 11-ről 16 százalékra nőtt. 2008-ig szeretnék elérni a 20 százalékos részesedést. Közép- és Kelet-Európában már 1615 benzinkúttal rendelkezik az OMV. A konszern 2003-ban 7,64 millió eurós forgalmat bonyolított le.