A márkakereskedők raktárkészletének erejéig igen kedvező finanszírozási konstrukcióval kínál új Audikat a Porsche Hungaria. A forint alapú, tehát az árfolyamváltozásoktól nem érintett hitellel akár 25% befizetésével elvihető a körülbelül 130 raktári autó egyike.

Audik vásárlásánál jellemzően magas az önerő. A vételár felét befizetve három éves futamidővel a teljes hiteldíj mutató (THM) nulla százalék. 25 százalékos kezdőrészlettel két éves futamidővel kínál THM=0 finanszírozást a Porsche Bank. A kezdőrészlet a hitelkérő fizetőképességét mérő bonitásvizsgálat eredménye alapján 25 százalékra is lemehet.

Magánszemélyeknél személyi igazolványra, az adatszolgáltató lap kitöltésére és a saját erőtől függően jövedelemigazolásra, vállalatoknál többek között 30 napnál nem régebbi céges iratokra van szükség. Hiánytalan dokumentációval 24 órán belül vállalják a bonitásvizsgálat elkészítését.

A részletek a Porsche Bank honlapján a Hitel/Új autó/Audi/”a nulla nem semmi” menüpontból tölthetők le. A hitelakció december 31-ig él.