Buli-taxi Colorado-ból 1

Buli-taxi Colorado-ból

“Te tényleg taxisofőr vagy?” – kérdezte kételkedve egy járókelő, a szilveszteri bulik hangulatát árasztó taxi ablakán bekukkantva. “Nem, én zenés-színház, nigthclub, rock koncert és lézer-show vagyok” – válaszolta Jon Barnes, az Ultimate Taxi tulajdonosa.

A 457 075 mérföldet (760 120 km) megtett ’78-as Ckecker taxi néhány évvel ezelőtt ment át jelentős változáson, hogy kitűnjön az aspeni taxik közül. A VH1 zenei tévécsatorna a világ legkisebb hangstúdiójának nevezte Barnes Ultimate Taxiját.

Amikor Barnes átalakította taxiját, felszerelte többek közt különböző lézer fényekkel, stroboszkóppal, gömbtükörrel, füstgéppel és gyilkos hangerejű, 900 wattos Alpine hifivel. A zenei élvezetet tovább gyarapítva beépített taxijába egy Yamaha szintetizátort és egy dobgépet. Hogy utasait megörökíthesse, digitális fényképezőgépet, digitális kamerát, laptopot és színes nyomtatót is rendszeresített autójában.

Nem hiába költött taxija csinosítására az aspeni férfi, szép számmal akadnak utasok . Olyan hírességek is megfordultak már Barnes taxijában, mint Kevin Costner, Michael Douglas vagy Clint Eastwood.

“Nincs más célom, mint hogy megpróbáljak mosolyt csalni mindenki arcára. Akár benne ül a kocsiban, akár csak az utcán látja, vagy éppen az interneten nézi a vidám utasokról készült képeket.” – mondta az Ultimate Taxi mindig vidám tulajdonosa.