A Révész Racing versenyzője – aki már a múlt héten bebiztosította ötödik kontinensbajnoki címét a kategóriában – az Eb zárásán szombaton mindkét futamot megnyerte, majd a vasárnapi edzésen is a leggyorsabb volt. Ezzel újabb rekordot állított fel, ugyanis idén minden időmérőt megnyert.

A nap első futamában remekül sikerült az ötszörös Európa-bajnok rajtja, de a kilencedik körben egy olajfolt miatt többen ütköztek mögötte, ezért piros zászlóval megállították a futamot, melyet így végül a magyar versenyző nyert. Kissnek ez volt idei 22., pályafutása során pedig a századik győzelme, ami rekord.

GALÉRIA

Kiss Norbi századik diadala 1

A fordított rajtrácsos futamban a nyolcadik helyről startolhatott, majd az utolsó kanyarban feljött a harmadik helyre, így a hétvége mind a négy versenyén dobogóra állhatott.

A magyar pilóta végül 419 ponttal zárta a szezont, megszerezve saját maga ötödik, csapatának pedig a harmadik Eb-címét.

Jarama 3. futam

Olyan gyors egymás utánban következnek ma a futamok, hogy alig volt időnk elkészíteni ezt a videót nektek! 😃 Miközben ezeket a sorokat írom, Norbi már a rajtrácson áll, hogy elinduljon a szezon utolsó futamán!🚗 Szurkoljunk együtt!👏😘

Közzétette: Révész Racing – 2023. október 1., vasárnap