A holland M&M Truckdesign csapat igencsak kitett magáért, amikor feltuningolta ezt az Iveco S-Way-t. A 6×2-es hajtásképletű, háromtengelyes nyerges vontató a Weeda Transport elképzelései alapján született újjá. Átalakításához a spanyol sorozat, a Nagy pénzrablás (“La Casa de Papel”) szolgáltatta a témát, ezért az oldaláról a fontosabb és ismertebb karakterek köszönnek vissza. És természetesen az a híres álarc sem hiányozhat az oldaláról, amely eredetileg a spanyol festő, Salvador Dali önarcképének mintájára alkottak meg. Ez az álarc a fülke belsejében, a hátfalon is visszaköszön.

De nem csak ettől mondható különlegesnek és egyedinek ennek az S-Way-nek a belseje. A tuning cég szakemberei ugyanis úgy döntöttek, hogy egy kicsit megváltoztatják a kabin elrendezését. Ennek megfelelően a felső ágyat áthelyezték a szélvédő fölé, de hogy ne maradjon a gépjárművezető tárolórekeszek nélkül, ezért a fülke hátfalára egy egyedi tervezésű és építésű szekrényt szereltek, amely összesen 4 darab nyitható ajtóval rendelkezik. Ez alatt pedig egy különleges világtérkép látható, amelyen LED-diódák jelzik a fontosabb városokat. A fülke két sarkában pedig hangszórók vannak a minél teljesebb hangzásvilág érdekében.

Különleges nyergest faragtak ebből az Iveco S-Way-ből 1

Különleges nyergest faragtak ebből az Iveco S-Way-ből 2

A belső díszítéssel kapcsolatban elmondható, hogy egyáltalán nem fukarkodtak a bőr kárpitozással. Nemcsak az ülésekre, vagy a kormánykerékre, de még a műszerfalra és padlóra is ilyen bevonat került. El lehet képzelni, micsoda illatok lehetnek így az S-Way fedélzetén! Mivel a holland fuvarozó cég full extrásan vásárolta meg az Ivecótól ezt az S-Way-t, így a műszerfal középső részében helyet kapott egy jókora érintőképernyő is a multimédia és infotainment rendszer kezelésére. Az olasz gyártó krémszínű bevonatai egyébként kiválóan harmonizálnak az utólag felhasznált cseresznye barna bőr kárpitokkal.

Különleges nyergest faragtak ebből az Iveco S-Way-ből 3

A különleges és egyedi dizájnban tündöklő S-Way hajtásáról az Iveco Cursor 13 literes, 570 lóerős dízelmotorja gondoskodik. Vagyis annak a sofőrnek biztosan nem gyűlik meg a baja az emelkedőkkel, aki ezt az S-Way-t hajthatja. A különleges nyerges átalakítását egy videón is megörökítették. A világon egyedülálló S-Way sajnos nemrég kisebbfajta balesetet szenvedett, de a holland fuvarozó cég megjavíttatta és azóta már krómozott kipufogócsövekkel is büszkélkedhet.