Az amerikai kamionos kultúra merőben eltér az európaitól. Mások az utak, mások a gépek, és sokkal több, egyéni ízlés szerint átalakított vontató gyűjti a mérföldeket. Míg Európában inkább csak a cégek logói, egy-két egyedi felirat jelenik meg a gépeken, addig odaát tobzódik a kreativitás.

Króm minden mennyiségben, feltűnő festések, harsány, kényelmes, valódi luxust adó beltér – ezek az egyedi USA kamionok jellemzői. 

Ennek a férfinak az arcára van írva, milyen kamiont vezet 1

Ezzel a stílussal szakított egy New Jersey államban dolgozó kamionos, Ira Forbes, amikor fejében megszületett a “Wicked Intent – Gonosz szándék” elnevezésű kamion ötlete. Mintha csak egy Mad Max mozi kamionját látnánk, feltűnő színek, és króm helyett minden csupa matt fekete.

A kiindulási alapot egy Freightliner Classic XL adta, ebből öt év alatt épült meg a fekete horrorvontató, ami tényleg nem hobbijármű. Vezetője ezzel a géppel éli a kamionosok mindennapjait, és juttatja el a rá bízott szállítmányt a célállomásig. 

Ennek a férfinak az arcára van írva, milyen kamiont vezet 2Ennek a férfinak az arcára van írva, milyen kamiont vezet 3 

A gépnek minden papírja rendben van, forgalmival rendelkezik, részt vehet a közlekedésben. Ezt természetesen nem tudták a környék rendőrei, ezért eleinte hetente négy alkalommal állították félre a fekete rémálmot, de mindig mindent rendben találtak.

 Ennek a férfinak az arcára van írva, milyen kamiont vezet 4