Hasonló irányvonalak mentén újult meg az Egyesült Államokban piacvezető Tacoma középkategóriás pickup, és a szűkebb piaci igényeket kielégítő, de 35 éves múlttal rendelkező, crossovernek látszó, de kemény terepalkalmasságú 4Runner.

A modellfrissítés során megújult az autók megjelenése – átrajzolták a hűtőmaszkot, amelyet a RAV4 révén immár Európában is ismerünk, a fényszórók a 4Runner esetében projektoros, a Tacománál LED-es konstrukciót kaptak.

Egymás után újulnak meg az alvázas Toyoták 1

Toyota Tacoma 2020

Mindkét modell kínálatát telepakolták eltérő szintű és jellegű sportmodellekkel: a számos különböző TRD (Toyota Racing Development) kivitel nem csak megjelenésében, de technikájában is többet nyújt, mint az alapverziók.

Mivel a 4Runner tizedik évét kezdte idén, biztonsági és multimédiás szolgáltatásai meglehetős elmaradásban voltak a piac legjobbjai mögött. Ezért most megkapta a Toyota Safety Sense csomagot, gyalogosfelismerő vészfékezéssel, sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, adaptív tempomattal, míg a szórakoztató részlegen okostelefon-integráció, mobil hotspot, távolból szinkronizálható navigációs rendszer és hátsó üléssori USB töltőpontok modernizálják az autót.

Egymás után újulnak meg az alvázas Toyoták 2

Toyota 4Runner 2020

Ez utóbbiak a Tacománál is újak, viszont a biztonság dolgában szerencsére nem szorult rá a frissítésre: a Toyota Safety Sense csomag már eddig is elérhető volt az autóhoz.