A 23 éves moszkvai Tatjána meglepő karriert választott magának, még a nyugati országokban sem megszokott egy női kamionsofőr, Oroszországban pedig végképp férfimunkának számít a teherszállítók vezetése.

Már 200 ezer rajongója van a kamionos lánynak, aki maga szerel 1

A nyilvánvaló akadályok nem tántorították el a fiatal lányt, aki sokszor kapta az arcába, hogy semmi keresnivalója sincs a szakmában, főleg nem a Kamaz-sofőrök között. Nagy terheket kell mozgatni, egy Kamazon mindig akad szerelnivaló, ami a sofőrre vár, az orosz utak pedig gyakran inkább nehezen járható ösvények, az időjárás pedig szélsőséges, és pocsék. Nem egy légkondicionált irodaépület,  Tatjánát mégis ez a világ vonzotta be.

Már 200 ezer rajongója van a kamionos lánynak, aki maga szerel 2

Annyira, hogy férje is szakmabeli, egy kis fuvarozó cég tulajdonosa, itt tekeri a volánt Tatjána is, akinek egyéves kislánya már a nagyinál vakációzik, mert anya vissza akart menni a terepre, amint csak lehet.

Munkájáról komoly videós-képes közvetítést ad, Youtube csatornáján már több mint 200 ezer feliratkozó van.

Valódi szenvedélyévé vált a “kamazozás”, még a nagyobb karbantartási munkákra, kerékcserére is vállalkozik, a család és a férj rosszallásával mit sem törődve. De ilyen az, ha valaki követi az álmait, ami jelen esetben a kamionsofőr kőkemény sorsa.