Évek óta állt az út szélén egy kiégett kombájn Felsőcsatár közelében, az út mellett. Egy kártérítési ügy miatt nem lehetett elszállítani az üzenőfallá alakult roncsot, de most végre daru érkezett és elvitték – számol be róla a 112press.hu, amely videót is közölt a gép elszállításáról.

Az elpusztult kombájn több mint három éve áll a falu melletti gabonatáblán. A munkagép a földterület másik oldalán, az úttól távolabb égett ki, később szállították az út mellé, ahol azóta is várta sorsát.

Mint Felsőcsatár honlapjáról kiderül, a helyiek is szerették volna, ha eltűnik a roncs, de nem tehettek semmit. Úgy tudni, bírósági kártérítési per miatt nem “mozdítható” a roncs. Bérelt földön dolgozó bérelt osztrák járműről van szó, a kártérítési per harmadik szereplője pedig egy osztrák biztosító társaság.

Elszállították a kiégett kombájnt Felsőcsatár közeléből 1Tavaly óta valaki egyértelművé szerette volna tenni az arra járók számára, hogy a kiégett kombájn osztrák tulajdonban van, ezért ráfestették az oldalára a szomszéd ország zászlajának a színeit, mára viszont magyar trikolor “virít” a roncson.